Programmet 2019

8.10-13.10. 2019

Moldavien med historia, kultur och vin

Vi flyger till Chisinau via Kiev för att lära oss mera om Europas fattigaste land Moldavien.  På programmet ingår besök på vingårdar, vi tar oss ner i kilometerlånga vinkällare och prövar på de lokala mattraditionerna. Vi kommer också att träffa mänskor som kan berätta närmare om Moldaviens vägval.

Ett besök i  Transnistrien - landet som icke är - ingår också. I Tiraspol står Lenin fortfarande staty.

Resan kostar 880 € i delat dubbelrum.


Läs mera

24.9-30.9.2019

Rundresa i Armenien

Armenien beskrivs som världens äldsta kristna land. Det är via kyrkan som kulturen och bildningen burits fram från år 301 efter Kristus.

Det finns många sevärda kyrkor och kloster i landet men vi skall också se annat.  Berget Ararat är Armeniens nationella symbol som tragiskt nog ligger i det nuvarande Turkiet men fullt synlig tom man tar sig ett stycke söder om huvudstaden Jerevan.

God mat, goda viner ger en extra guldkant åt resan.

Pris 995 € i delat dubbelrum.

Tillägg för enkelrum 165 €.

Läs mera4.8-6.8.2019

Blomsterresa till södra Estland


Vi drar i väg på en Blomsterresa som för oss till södra Estland. Färja till Tallinn och sedan buss i riktning mot Valga. På vägen till Valga söker vi upp trevliga trädgårdar.

Vi tar oss också över till Valka på lettiska sidan.

Programmet kommer också att inkludera en visit i universitetsstaden Tartu. Där skall vi besöka det nya spekatakulära nationalmuseet.
Det här gör vi 2019

En liten inblick i vår produktion

Copyright ©  All Rights Reserved

Albanien, Armenien, Estland och Moldavien

Armenien kom med i fjol, Albanien har funnits med hela tiden likaså Estland. Till Moldavien har vi redan ordnat fyra gruppresor.  Många av resorna är förbeställda gruppresor som har skräddarsytts för respektive målgrupp. Men här finns också några öppna resor.  Armenien var en nyhet i fjol. Den såldes slut på tre timmar.